Solvangskolen i Farum søger en to-sprogs lærer til vores Basisklasse

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


HAR DU OVERVEJET AT PRØVE NOGET NYT? MØDE NYE KOLLEGER

OG TRÆDE IND I EN SKOLERAMME MED ELEVER FRA HELE VERDEN?

Hvis JA, så er det måske netop dig vi søger pr. 1. august 2023, da vores basisklasser har fået vokseværk.


Din profil

Vi søger dig som brænder for at gøre en forskel for skolens tosprogede elever. Du begejstres sammen med eleverne, når sprogkoden knækkes, ligesom du insisterer på alle elevers ret til at LÆRE og VÆRE.

Vi forventer at du er lærer eller pædagoguddannet og har erfaring med DSA, modtager- og/eller basisholdsundervisning, ligesom du formår at tænke undervisningen ud af boksen med kreative og spændende måder at skabe læringslyst, glæde og motivation for at lære dansk.

Til gengæld tilbyder vi dygtige kolleger og herlige børn fra det meste af verden. Hos os vil du blive en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, hvilket vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes.

Vi arbejder systematisk med elevernes sproglige udvikling og har tydelige faglige og sociale forventninger til eleverne. Samtidig ønsker vi, at eleverne oplever en undervisning som tænker ud af bøgerne og måske helt ud af lokalet. Her er plads til at gøre indtryk og sætte aftryk og du skal komme med alt det, som er dig.


Særligt for Basisklasserne

På Solvangskolen har vi to Basishold. På Basishold A er der fokus på træning af basisdansk dvs. mundtligt dansk for nybegyndere. På Basishold B på er alle elever ude i egne klasser og 3-4 basislærere er medpraktiserende igennem skoledagen.

Kendetegnende for Basisklasserne og teamet omkring, er lysten, motivationen og hjertet for at lære børnene dansk og skabe deltagelsesmulighed og tilhørsforhold til skole, fritid og samfund.


SOLVANGSKOLEN ER ET RART STED AT VÆRE OG LÆRE

Solvangskolen i Furesø kommune er en tresporet skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen er opdelt i et Minimiljø (0-1. årg.), børnemiljø (2.-5. årg.) og et ungemiljø (6.-9. årg.). Skolen ligger kun 10 min. gang fra Farum st., så med direkte tog fra det indre København er du ved skolens hoveddør blot et afsnit "Genstart" senere. Skolen byder velkommen i moderne rammer, et fantastisk naturområde og sportsfaciliteter tæt på.

På Solvangskolen er der er højt til loftet, højt humør, høje forventninger og til tider høj musik og højt hår. Dialog og medinddragelse er en naturlighed og for os det bærende princip, for at vi sammen lykkes med kerneopgaven - for ingen er klogere end os alle!

Vi er tydelige i vores forventninger, har en tydelig arbejdstidsaftale og en gennemarbejdet skoleplan, så de vigtigste hjørneflag er kendt af alle. Vigtigst af alt og noget vi er ganske stolte af er, AT VI VIL HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar.

Alle nye kolleger får tildelt en erfaren mentor, og hvis Solvangskolen skulle være dit første job som lærer, så vil du de første år få reduceret din undervisningstid. Herudover har alle medarbejdere en fhv. stor andel holdtimer (vi kalder dem MedPraktiserende timer), som planlægges i årgangsteams mhp. holddeling, Co-teaching, ture ud af huset, særlige forløb mv. Alt sammen med relationen til eleverne som omdrejningspunkt.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling pr. 1. august 2023. Har ovenstående stilling vakt din interesse og pirret din nysgerrighed, så send os din ansøgning senest tirsdag d. 13. juni. Der vil blive afholdt samtaler mandag d. 19. juni.

Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingslederen for Basisklasserækken Stine Christensen på 7216 5900, hvis du har spørgsmål inden det evt. er os der stiller spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aac3795c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Solvangskolen, Nordtoftevej, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=aac3795c&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842404

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet