Seneste regnskab fra Toft Installation ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede

Toft Installation ApS i Måløv kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Toft Installation ApS en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 20,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MIDTGAARDS AUTOMOBILER A/S i Måløv kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 41.619 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MIDTGAARDS AUTOMOBILER A/S en bruttofortjeneste på 8,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Thai Gade Køkken ApS i Måløv kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 889.298 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Thai Gade Køkken ApS en bruttofortjeneste på 762.803 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TBH Auto ApS i Måløv kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -283.381 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2018 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOUSE OF BALANCE APS i Måløv kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 52.879 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOUSE OF BALANCE APS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Flere artikler