Hospice Søndergård søger timelønnet kostfaglig medarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

OK-Fonden Hospice Søndergård søger en kostfaglig der har lyst til at hjælp os ved behov.

Brænder du for at lave fantastisk mad der vækker alle sanser og giver selv småtspisende lyst til at spise?

Måske er du gået på pension, men har stadig nogle gode timer i dig og savner at være en del af et køkkenfælleskab eller også har du lyst til at krydre dit arbejdsliv med nogle timer i vores lille, men meget fantastiske og helt moderne køkken?

På Hospice Søndergård søger vi en timelønnet kok eller ernæringsassistent, som har lyst til at byde ind, når vi har sygdom i køkkenet.

Køkkenet leverer hver eneste dag morgenbuffet, frokostbuffet med varm mad, kaffe/kage buffet og aftenbuffet.

Og alle i køkkenet sætter en ære i at lave mad der både dufter og smager skønt - men også ser helt fantastisk ud. For der skal noget særligt til at give alvorligt syge mennesker lyst til at spise - og det lykkes vi rigtig godt med.

Æstetik er er en af OK-fondens værdier og det er tydeligt i det mad som vi leverer.

Derfor imødekommer vi i køkkenet også beboernes ønsker og en menuplan er derfor aldrig mere fas,t end at et beboerønske kan rydde næste dags plan.

Køkkenet laver hver eneste dag mad til ca. 35 mennesker. Beboere, deres pårørende og til medarbejderne som har tilkøbt maden som en madordning. Maden spises hovedsageligt i spisestuen i forlængelse af buffeten, eller i boligerne og om sommeren i vores lille gårdhave.


Dine kvalifikationer

Du er uddannet kok eller ernæringsassistent og kan komme akut, når vi har brug for hjælp. 

Du har teamspirit men kan også arbejde selvstændigt. Det er en fordel at du kan lave en salat uden nødvendigvis at have en opskrift, men kan lade dig inspirere af den store mængde råvarer i køleskabet.

Du bidrager med en positiv stemning og kan lidt at grine sammen.


Vores arbejdsplads

Du får rig mulighed for at bruge og udvikle din faglighed på Hospice Søndergård. 

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og mulighed for at være kreativ og levere fantastisk mad.

Du bliver del af et ansvarligt team på  5 kostfaglige, hvor vi passer godt på hinanden. 

Husets lederteam er meget nærværende og altid nysgerrige på at høre dine tanker og idéer.

Du vil naturligvis blive tilbudt introduktion til køkkenet.


Vores omgivelser

Hospice Søndergård ligger naturskønt, og husets 16 boliger har alle udsigt til et smukt søområde. Hos os er der plads til både privathed og fællesskab for beboerne og deres pårørende, og vi sætter en ære i at gøre huset så hjemligt som muligt, og at alle skal føle sig velkomne.

Vi oplever, at musik skaber stor værdi, og vi har derfor ofte musikere på besøg. Husets harpeterapeut kommer desuden på besøg hver uge.

Foruden de 16 boliger på hospice har vi også tilknyttet et udekørende team, som leverer en specialiseret palliativ indsats til ca. 35 samtidige borgerforløb i eget hjem.


Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Laila  på mobil 24 20 86 45. Du er også meget velkommen til at aftale et besøg, så du kan se huset.

Bemærk, at ansøgningsfristen den 15. januar 2023 er vejledende, da vi holder samtaler løbende. 

Ansættelsesstart efter aftale og gerne snarest.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (1-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

OK-Fonden, Tueholmen, 6, 2760 Måløv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5956311

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet