BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ok-Fonden Hospice Søndergård søger en kostfaglig medarbejder til vores lille og meget unikke køkken, som ikke går på kompromis med kvaliteten.
Brænder du for at lave fantastisk mad der vækker alle sanser og giver selv småtspisende lyst til at spise?
På Hospice Søndergård søger vi en kok eller ernæringsassistent, som har lyst til at være en del af et team på 5 kostfaglige medarbejdere, hvor kreativitet er en del af vores DNA.
Køkkenet leverer hver eneste dag morgenbuffet, frokostbuffet med varm mad, kaffe/kage buffet og aftenbuffet.
Og alle i køkkenet sætter en ære i at lave mad der både dufter og smager skønt - men også ser helt fantastisk ud. For der skal noget særligt til, for at give alvorligt syge mennesker lyst til at spise - og det lykkes vi rigtig godt med.
Æstetik er er en af OK-fondens værdier og det er tydeligt i det mad som vi leverer.
Vi imødekommer beboernes ønsker og en menuplan er derfor aldrig mere fast, end at et beboerønske kan rydde næste dags plan.
Der ud over laver vi diæter og specialkost ud fra beboernes ønsker og behov.
Køkkenet laver hver eneste dag mad til ca. 35 mennesker. Beboere, deres pårørende og til medarbejderne som har tilkøbt maden som en madordning. Maden spises hovedsageligt i spisestuen i forlængelse af buffeten, eller i boligerne og om sommeren i vores lille gårdhave.
Vi laver også mad til særlige lejligheder og gør meget ud af at fejre alt hvad vi kan fejre igennem maden.
Dine kvalifikationer
Du er uddannet kok eller ernæringsassistent
Du har teamspirit men kan også arbejde selvstændigt. Det er en fordel at du kan lave en salat uden nødvendigvis at have en opskrift, men kan lade dig inspirere af den store mængde råvarer i køleskabet.
Du bidrager med en positiv stemning og kan lidt at grine sammen.
Du har forståelse for at omgås alvorligt syge mennesker og deres pårørende og går gerne i dialog med dem.
Vores arbejdsplads
Du får rig mulighed for at bruge og udvikle din faglighed på Hospice Søndergård.
Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og mulighed for at være kreativ og levere fantastisk mad.
Du bliver del af et ansvarligt team på 5 kostfaglige, hvor vi passer godt på hinanden.
Husets lederteam er meget nærværende og altid nysgerrige på at høre dine tanker og idéer.
Du vil naturligvis blive tilbudt introduktion til køkkenet.
OK-Fonden Hospice Søndergård tilbyder desuden:
- Sundhedsforsikring
- Madordning hele døgnet til en favorabel pris
- Firmatilbud, blandt andet fitness, hotelkæder, zoo m.m.
Vores omgivelser
Hospice Søndergård ligger naturskønt, og husets 16 boliger har alle udsigt til et smukt søområde. Hos os er der plads til både privathed og fællesskab for beboerne og deres pårørende, og vi sætter en ære i at gøre huset så hjemligt som muligt, og at alle skal føle sig velkomne.
Vi oplever, at musik skaber stor værdi, og vi har derfor ofte musikere på besøg. Husets harpeterapeut kommer desuden på besøg hver uge.
Foruden de 16 boliger på hospice har vi også tilknyttet et udekørende team, som leverer en specialiseret palliativ indsats til ca. 35 samtidige borgerforløb i eget hjem.
Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Laila på mobil 24 20 86 45. Du er også meget velkommen til at aftale et besøg, så du kan se huset.
Stillingen er 30 timer/ugen med weekendvagt hver 4. weekend.
Bemærk, at ansøgningsfristen er vejledende, da vi holder samtaler løbende.
Ansættelsesstart efter aftale og gerne snarest.
Vi glæder os til at høre fra dig.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Ballerup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)
-Arbejdsgiver:
OK-Fonden, Tueholmen, 6, 2760 Måløv
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027510