Måløv og omegn elsker julelys: Nu kan man designe lysshow som i Las Vegas

Profilbillede
dato

Farvestrålende huskvarterer og salgstal fra landets byggemarkeder bekræfter: fire år i træk er danskerne gået amok i julebelysning til huse og juletræer. Nu præsenterer XL-BYG Måløv app-styrede lyskæder fra Las Vegas.

Hvert år dekoreres flere og flere hække, buske, juletræer og husgavle i Måløv med farvestrålende julelys, når vinterens mørke tæppe lægger sig over Danmark. I Måløv og omegn har mange kastet sig over lyskæder og søde LED-dyr for at skabe hygge og julestemning for familien og nabolagets mange beboere.

Den passion er Måløv og omegn langt fra alene om. Ud af alle varegrupper er julebelysning en af de kategorier, der vokser mest år efter år i XL-BYG kædens 104 butikker. For fire år siden lå salget på indeks 150. Efterfølgende har det hvert år ligget på indeks 120.

Hos XL-BYG Måløv nikker butikschef Aidin Malakians genkendende til den iøjnefaldende udvikling.

Vi oplever at vores salg af lyskæder stiger hvert eneste år. Vores kunder leder som regel efter lyskæder, der kan sammenkobles, så de kan skabe et større lysshow, ligesom der er mange, der kigger efter lysende skulpturer og LED-dyr. Inspirationen kommer i høj grad fra USA, hvor man gør meget ud af lysudstillinger hen over julen, siger Aidin Malakians.

Las Vegas-inspireret julelys
Årets største nyhed indenfor julebelysning hos XL-BYG Måløv er lyskæderne Twinkly, som kæden har hentet til Danmark efter et besøg i lyskædernes mekka, Las Vegas. I tråd med XL-BYG Måløvs mange andre Smart Home produkter, kan man nu også styre julelyset med mobilen via en app – og sågar med stemmen, hvis man fx har Google Home.  

Jeg synes, det er genialt, men jeg er også en stor gadgetnørd. Produktet er så simpelt at gå til og mulighederne for at skabe et personligt lysshow er mange, så jeg er ikke i tvivl om, at det her er fremtiden. Er man frisk på at kaste sig ud i at skabe egne lysdesigns, har vi en udstilling i vores butik, hvor man kan prøve Twinklys mange funktioner af, fortæller Aidin Malakians.


Har man musik koblet til sit Smart Home system, er det også muligt at få lyset til at blinke eller bølge i forskellige farver i takt med musikken.

Kædernes forventede levetid er cirka 30.000 timer svarende til mere end 40 julesæsoner. Efterspørgslen efter de nye smarte lyskæder er allerede stor, selv om de mange funktioner og den lange levetid betyder, at kæderne er dyrere end de almindelige LED-lyskæder.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Epicent.dk