Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Måløv - fredag den 2. oktober

dato

Måløv er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forsøgte indbrud i Rødovre

I døgnet fra onsdag den 30. september kl. 11 til torsdag den 1. oktober kl. 7 forsøgte en tyv uden held at opbryde en dør og et vindue til en lejlighed på Engdiget.

Klækkelig bøde i vente for at køre uden førerret i Rødovre

Torsdag den 1. oktober kl. 17.05 standsede en politipatrulje en varebil på Jyllingevej til kontrol af fører og køretøj. Det viste sig, at føreren, en 26-årig mand, havde fået sin førerret inddraget tidligere i år. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, hvilket som udgangspunkt koster en bøde på 7.000 kr. første gang. Anden gang er bøden 8.500 kr., tredje gang 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres.

 

Værktøj stjålet fra varebil i Rødovre

I tiden fra onsdag eftermiddag kl. 15 (30. september) til torsdag morgen kl. 7 (1. oktober) fik en varebil på Horsevænget brudt en lås op i en bagdør og frastjålet hånd- og elværktøj. 

 

Vindue brudt op i villa i Vallensbæk Strand

Onsdag den 30. september mellem kl. 8 og 16.30 blev et vindue brudt op i en villa på Vallensbæk Strandvej. Villaens rum bar præg af at være gennemgået for værdier. Det stjålne er p.t. ikke opgjort. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448.

Værktøj stjålet fra varebil i Vallensbæk Strand

Fra onsdag eftermiddag den 30. september til torsdag morgen den 1. oktober knuste tyve en rude i en varebil parkeret på Tårnborgvej og stjal værktøj, kabler og en laptop. 

 

Dømt for spritkørsel og fik bilen konfiskeret

Onsdag den 30. september blev en 58-årig mand dømt for at have kørt spritkørsel på Herstedøstervej i Glostrup. Manden var blevet taget med en promille på 2,18 og hvis promillen er over 2,0, så forskriver Færdselsloven, at bilen skal konfiskeres – hvis spritbilisten selv ejer den. Det var tilfældet her og bilen blev konfiskeret. Samtidig blev manden idømt 20 dages betinget fængsel.

 

Indbrud på Bakketoften i Måløv

Torsdag den 1. oktober kl 12:38 modtog vi anmeldelse om, at der havde været indbrud i et hus på Bakketoften i Måløv. Ejeren oplyste, at familien havde været bortrejst og at indbruddet kunne have fundet sted mellem mandag den 21. september kl 10 og til torsdag den 1. oktober kl 12:30. Patruljen der blev sendt til stedet fik oplyst, at der var blevet stjålet smykker ifm indbruddet. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner.

 

Narko-kørsel i Brøndby

Fredag den 2. oktober 00:50 blev en af vores patruljer opmærksom på en bil på Holbækmotorvejen i Brøndby, som blev bragt til standsning. Politifolkene bemærkede at der på bilens bagsæde lå såkaldte cones, som blandt at bruges til at rulle joints. Bilsten forklarede selv, at han havde røget hash for fem dage siden, men da han blev testet med narkometer, viste det udslag for hash. Manden blev derfor anholdt. 
Det er farligt at køre narko-kørsel – og derfor også dyrt. Første gang koster det som udgangspunkt en nettomånedsløn, ubetinget frakendelse af førerretten i tre år og inddragelse af førerretten straks. Anden gang kørsel udløser det som udgangspunkt 10 dages fængselsstraf.

 

Brand i skaldebil i Glostrup

Onsdag den 30. september kl 11:13 modtog vi anmeldelse om at der var gået ild i en skraldebil der kørte med elektronik. Skraldebilen befandt sig på Bøgeskoven i Glostrup, og politiet fik oplyst, at containeren på skraldebilen var indrettet til at kunne klare en brand, men brandvæsnet vurderede at containeren ikke skulle åbnes, da det ville kunne medføre at der kom yderlige ilt til branden. Derfor blev containeren løftet af og  tømt og derpå kunne slukningsarbejdet fortsætte. Brandårsagen er ikke endeligt forslået, men der kan opstå gnister, når elektronikken inde i containeren bliver trykket sammen af en kompresser i skraldebilen. 

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi