Er du fremtidens maritime fagspecialist ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Forstil dig en fremtid, hvor du med dit kendskab til maritime systemer løser små som store opgaver med det formål at sikre forsvarets maritime kapaciteter er klar til indsats.
En fremtid, hvor du sammen med kollegaer ved FMI vil indgå i team, hvor I sammen sikre innovative løsninger på såvel eksisterende som nye maritime kapaciteter.

Kan du se dig selv i sådan en fremtid og har du en baggrund som Maskiningeniør eller Maskinmester?
Så er du sandsynligvis vores kommende kollega og fagspecialist i Skibsteknologisektionen.

Om os

Skibsteknologisektionen er det teknologiske kompetencecenter i Kapacitetsdivision Maritim (KAMA), som er overordnet ansvarlig for alle forsvarets maritime kapaciteter. Herunder en omkostningseffektiv drift af de sejlende enheder og maritime systemer, samt tilrettelæggelse og gennemførelse af eftersyn, anskaffelses- og modifikationsprojekter.

Skibsteknologisektionen arbejder med alt fra anskaffelse af nye kapaciteter, samt tilpasning og ombygning - og i sidste ende, afhændelse af eksisterende kapaciteter for Søværnet, Marinehjemmeværnet og Kystredningstjenesten. Endvidere rådgiver vi om fagtekniske forhold i forbindelse med planlægning af kommende aktiviteter og styring af kapaciteter.

Om stillingen

Som fagspecialist i skibsteknologisektionen vil du indgå i et team bestående af kollegaer med passion for maritime kapaciteter. Et team, der består af ingeniører og maskinmestre, hvor der arbejdes i et spændende, uformelt fagligt og bredt funderet arbejdsmiljø, med gode mulighed for sparring og videreudvikling.

Du vil være specialisten, der primært løser og følger den komplette opgave proces, og yder teknisk support inden for en række maskintekniske områder.

Vores kommende kollega vil primært skulle varetage opgaver inden for følgende områder:

- Generel maskinudrustning.
- Hydraulik systemer.
- Davit og kran systemer samt øvrige fast installerede hejsemidler.
- Manøvre-systemer.
- Helikopter håndteringssystemer.

Derudover vil der også være opgaver med:

- Udarbejdelse af specifikationer i forbindelse materielanskaffelser og modificeringsopgaver.
- Projektopfølgning ved underleverandører og værfter.
- Udarbejdelse af drifts-og vedligeholdelses koncepter.
- Vurdering og godkendelse af dokumentation.
- Planlægning og koordinering af testforløb.

Der må påregnes rejseaktivitet, da opgaverne ofte løses på Forsvarets egne værksteder, hos underleverandører i ind- og udland samt direkte ved brugerne. Samlet set anslås det til 20-30 rejsedage årligt.

Om dig

Som kommende fagspecialist og team medlem i skibsteknologisektionen er du uddannet maskiningeniør eller maskinmester med erfaring inden for det maritime, relevant erfaring fra industrien eller måske fra sejlende tjeneste.

Derudover besidder du:

- En faglig stærk profil med et bredt kendskab til maskintekniske materielsystemer fra den maritime branche.
- En bred teknologisk forståelse og praktisk formåen, herunder evnen til at løse opgaver såvel selvstændigt som i samarbejde med andre.
- En udadvendte personlighed, med gode kommunikations evner såvel i tale som på skrift på dansk og engelsk.

Du er alt i alt en proaktiv og positiv engageret medspiller, som med fleksibilitet og åbenhed vil være medvirkende til, at sikre et godt samarbejde med såvel kolleger, eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som akademiker/ingeniør bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som maskinmester bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende Organisationsaftale for Maskinmestre i land mellem Maskinmestrenes Forening og Finansministeriet samt fælles overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område (OAO – S - fællesoverenskomsten).

Ved ansættelser i Forsvaret vil der være mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Dit faste arbejdssted vil i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Martin Deist, Elementleder på telefon 2541 5269.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178 eller HR-konsulent Mathilde Schmidt-Lange på telefon 3266 5818.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis snarest og senest den 28. august 2023.
Der forventes afholdt løbende samtaler og senest i ugen efter fristen.
Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og evt. uddannelsesbevis - meget gerne i pdf. format.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om os på www.fmi.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184723&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883133

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet